Thursday, 2 February 2012

Pemain bolasepak wanita yang hot!

Wa ada search, pasal pemain bolasepak wanita yang agak hot. Memang berdarah bibir la wa cakap, sampai wa kena sensor sikit gambar sebab wa takut lu goncang telor. Kahkah alahh, rileklah, wa tunjuk sikit jek takkan nafsu dah kot?


  • Laisa Andrioli - pemain wanita kebangsaan Brazil


Lawa kan? Cam aku leww

Alahh, kalau lu orang nak mencapai tahap ejakulasi yang tinggi, sila google image sahaja. Kahkah


  • Eva Roob - Bekas pemain bolasepak wanita German. Ya, bekas, sekarang dia berpindah ke bidang bola yang lain. Ha lah, masuk bidang porno. Kuikuikui

Gentel nipple, escsnmdkjcfkj betul pompuan ni kahkah

Agak sopan sebab pakai selendang, wakaka

Wa tak apa la boleh tengok barang perempuan, pasal wa pun perempuan. Kahkah, kalau lu orang lebih-lebih, wa tak jamin. Tapi yang coolnya, cantik-cantik gini gi main bola, baik tolong mak kat dapur jek. Eh apa motif wa ni.


Ada lagi sambungan, nanti ah pasal wa kena pergi kelas, daa~